De Schommel 2019 - Lees hier al onze berichten ...

Joepiejee! De reis verliep erg vlot, we zijn nu alweer terug thuis. Dank u allemaal voor deze geweldige sneeuwklassen.

Het sneeuwteam

post image

Laatste ski

Goed ingesmeerd nog een laatste keer skiën onder een stralende zon. Afsluiten doen we met de slalom en straks ons diploma.

Lees meer →

post image

Galabal

Een vette fuif om deze prachtige dag af te sluiten, let’s party!

Lees meer →

post image

Skiën – deel 2

Ook na de middag genieten we weer van de zon en de sneeuw. Boven de boterhammetjes opeten en we vliegen er weer in.

Lees meer →

post image

Skiën – deel 1

Vandaag is het prachtig weer, we gaan ook dubbel genieten want we skiën 2 keer. Deze morgen nog een les volgen en na de middag in bochten van de berg vliegen. Heerlijk in dat zonnetje!

Lees meer →

post image

Hieperdepiep

Er is er weer ééntje jarig. Proficiat juf Suzy!

Lees meer →

post image

Mac Donalds

Zoals afgesproken gaan we vandaag ook een heerlijke Big Mac eten bij de Mac. Of misschien die gefrituurde Kippenboutjes met zoetzure saus. Mmmmm lekker!

Lees meer →

post image

Salzburg

Vandaag brengt de bus ons naar het mooie Salzburg. De stad dankt zijn naam aan het witte goud, dat wij beter kennen als zout. Oeps, dat rijmt.

Lees meer →

post image

Hiephiep hoera

Een uurtje langer slapen en een heerlijk ontbijt. De dag kan niet beter beginnen. Of toch, er is er eentje jarig. Sander van het 6e leerjaar wordt vandaag 12. Wij hadden voor hem een leuke verrassing in petto!

Lees meer →

post image

Een avondje casino

Rien ne va plus! Niet meer inzetten, we beginnen met het spel. Wat hebben we weer hard gelachen met de fijne spelletjes. Het was een topavond!

Lees meer →

post image

Snow challenge

Wij dagen de kinderen uit met 5 opdrachten. Wanneer ze slagen kunnen ze in Salzburg genieten van de Mc Donalds. Indien het niet lukt, eten we boterhammen. Kom op, jullie krijgen 1 uur de tijd!

Lees meer →

post image

Brrr, het is koud

De temperatuur blijft een stuk onder 0 hangen, vooral daarboven op de berg. Dat betekent dat we weer goed ingeduffeld worden om te skiën. De skigroepjes doen het allemaal prima. Ze gaan nu al in slalom van de berg, jiehaaaaa. Wel goed blijven opletten en niet te veel zelfvertrouwen nu :). Wij willen skiiiiiiieën, monitor

Lees meer →

post image

In de zoutmijn

Salzberg, de naam zegt het al, “een berg vol Salz”. Dat zout halen ze onder andere uit de zoutmijn van Berchtesgaden. Wij gingen een kijkje nemen!

Lees meer →

post image

Skiën in de sneeuw

We zijn weer eens vroeg opgestaan om op tijd op de skipiste te geraken. Vandaag is het wel een heel pak kouder en de sneeuw valt al de hele dag uit de hemel! Boven is het -10 °C en zo voelt het ook. Een stevige Noordenwind waait en het zicht is beperkt. Meester Erik lijkt

Lees meer →

post image

Spelletjes en maskers

Deze heerlijke dag sluiten we af met een knutselmoment en een spelavond. Eindelijk nog eens gezelschapsspelen uit de oude doos! Samen spelen doen we graag. We gaan niet alles op het spel zetten!

Lees meer →

1 2 3